equip de filmació

Sant Pancraç

Sant Pancràç es el sant dels botiguers

El passat any varem fer una  filmació a la meva botiga de Victòria Ibars sobre Sant Pancraç. Us presentem una foto del dia de la filmació del vìdeo. Podeu seguir  tot el vìdeo sencer i a veure que us sembla.

Està pres en una sola toma i te una durada de gaire be 3,49 minuts, aquest dia ens ho varem passar molt be. Recordo que varem repetit l’escena unes 8 vegades.   

Al ser la filmació seguida hem hagut  de franquejar l’entrada que te un esglao. Ja que la càmara no podia saltar perquè es veia l’entrabanc. Esta filmat en una càmara 3D i passat a 2D.

La Musica

La musica es d’ en Geni Barry que la va composar quan es va trencar el braç. A Castelloli   quan va caure de la moto.  Va tenir temps de sobre,  preparar les partitures, als musics, les veus i va ser un projecte que el va engrescar a treballar molt.

Haviam que us sembla la musica, està entre el swing, la bossa i el jazz i s’anomena Happy Barcelona, en honor de la felicitat, l’amor i com no a Barcelona.

 

Aqui está tot el equip que va formar part el dia de la gravació

Sant Pancraç

Hem fet aquests vídeo per  reivindicar  un personatge que cada vegada està mes en desús. Molts joves no saben qui es i que la gent d’una certa edat te devoció. Patró dels comerciants i botiguers, personatge d’origen romà i convertit al cristianisme.

La musica he estat feta exprés pel vídeo i volem que tingui continuïtat per altres vídeos referents a la ciutat de Barcelona.

La figureta d’aquest sant que s’ha de regalar, mai no s’ha de comprar, sol representar amb l’índex de la mà dreta senyalant el cel.  Molta gent aprofita per col·locar-hi una moneda foradada.  Al costat, un gotet d’aigua amb unes branquetes de julivert. 

A la mà esquerra porta un llibre obert on posa “veniu  a mi i us donaré tota classe de béns”. Fins fa poc el veiem a les prestatgeries de molts negocis i botigues, ja que es el sant  dels afligits per la pobresa, la fortuna i els jocs d’atzar. Es considerava que Sant Pancraç ajudava a tenir sort amb el negoci i per això es el patró del botiguers.

 

Tenir un Sant Pancraç a la botiga indica salut i feina.

 

Video producció musical a càrrec de Geni Barry i Victòria Ibars

Composició i direcció musical de Geni Barry

 

 

 

 

 

 

 

Sant Pancraç
Etiquetado en:    

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.