EL FILFERRO UN MATERIAL PER DESCUBRIR

El Filferro sempre m’agradat ara us proposaré que veieu unes peces fetes amb aquest material, sols, animals, cares,… i com no, escultures

Primera etapa

El Filferro un material per descubrir va ser fruit de que fa molts anys vaig anar al taller del Forjador, Victor Cunillera, que tenia el taller a Gràcia i el tenia aprop de casa.

Em va ensenyar a treballar el ferro. Vaig fer unes peces totes diferents, només per apendra la tècnica. En aquell moment jo tenia el taller de ceràmica i tenia molta feina en fer botons i encara que el metall m’agradava molt, no tenia suficient espai per dedicar-me. A més a més no tenia les eines per tirar endavant.

Us paso una foto de l’escultura que vaig fer

Dinosauri

Es una barra de ferro doblegada i enrollada sobre si mateixa amb una tibia tallada a rodanxes

Segona etapa

Peces fetes amb filferro

Recordant els primer pasos amb el ferro, vaig volguer introduir-me amb el filferro.

El Filferro un material per descobrir.

El filfero es un material amb unes caracteristiques diferents que altres materials. Es subtil i es deixa acariciar. Amb el temps vaig descobrir que el que si podia treballar era el filferro.

Us dono la benvinguda al mon del filferro, ara us presentaré unes quantes peces que vaig fer des de escultures a objectes decoratius, per terrasses, o cuines o el que vosaltres preferiu.

He fet peces amb només utilitzant el filferro   i d’altres que les he acompanyat amb materials diversos. M’agrada utilitzar diferentes coses que tinc a mà, fruit de haber fet collarets, i arrecades per varies empreses.

careta
careta
Peces fetes amb filferro i ferro
Etiquetado en:                    

2 pensamientos en “Peces fetes amb filferro i ferro

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.