Hem començat una bona tardor on novament tocarem el fang gràcies a l’Associacio Cultural Mares Malabaristes de Canet . Estem al carrer Josep Mora on hi havia l’escola infantil Les Abelles.

L’espai es fet a la mida per nosaltres. Hem fet dos grups un el dimecres i l’altre el dijous, ja que nomes podem ser 4 persones per dia.

Les alumnes que venen mai havien tocat el fang i estaven una mica espectans i la veritat que el primer ejercici que han fet ha estat molt satisfactori. Fins i tot elles mateixes estan sorpreses, per exemple.

El nostre treball consistirà en ensenyar diferents maneres de treballar el fang.

Novament tocarem el fang

Una manera de passar l’estona relaxades perquè el fang es un material tou i moldejable.

En primer lloc, la argila o fang es un material natural que no comporta toxics, es pot tocar amb les mans i dona plaer el manipular-lo.

En segon lloc el fang que utilitzem es blanc i no ens embruta les mans com el fang vermell.

Avui us expliquem el que hem començat a fer i properament us ensenyarem les coses que fem.

Primerament s’ensenya per mitjà d’unes lamines el què és la ceràmica amb exemples, diferents clases de fang i diferents temperatures a que es couen. per ser ceràmica el fang ha de estar cuit, aixó vol dir sense cap bri d’aigua i amb el fang o argila ben sec i vitrificat, què és el que fa la calor.

f

Avui hem començat per fer una peça circular de les mides que cadaescuna ha volgut. Fetes amb xurros i acabades totes diferents. Unes amb tapetes, altres quadrades, amb cenefes i dibuxos. També han fet ocellets, eriçons, i peces per arracades i collarets. Desprès han de pulir-les i coure al forn. Després queda la part pictòrica que ja en parlarem un altre dia.

Novament tocarem el fang
Etiquetado en:

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.