Quadres amb teles i botons

Si tenim uns cartrons podem fer coses molt boniques. A part necessitem altres materials per completar la nostra creació. Podem buscar en el petit baúl que tenim guardat i segur que hi trobem un seguit de rampoines que no sabem que fer, si tirar-les o be guardar-les per fer-hi alguna cosa. Aquest es el moment d’obrir aquest amagatall i començar a esbrinar que farem amb tot aquest material.

Creativitat

Avui en dia que hi ha tanta cosa a internet, hem de pensar en la nostra creativitat. No podem copiar una cosa que ha fet un altre, hem de demostrar que nosaltres tenim tota la creativitat del mon.

Les escoles per començar ensenyant en els infants a expresar-se per ells mateixos per mitjà de jocs aprenen a desenvolupar les seves aptituds. La nostra tasca educativa es aquesta. Desenvolupar unes reaccions altament positives envers la seva disponibilitat artística.

Un quadre amb paper, teles, fils i botons.

Exemple de com fer servir el nostre enginy per crear un quadre amb paper, teles, fils i botons.

Primer hem de pensar el que volem expresar.

Un paisatge, una composició abstracta, un record,… podem trobar mil i una idea. Però ens hem de centrar i no divagar sino no farem res.

Us explico el que va induir-me a fer el que vaig fer.

Que vull representar: una imatge, un record, una realitat.

També he de pensar amb els materials de que disposo, faig un repàs i veig unes puntes que m’inspiren, les aparto. Semblen els acabats de la Sagrada Familia (fa anys vaig viure al davant de la Sagrada Familia).

Pot ser puc fer la meva ciutat Barcelona. Ja está decidit. També tinc una tela molt apropiada per fer l’edifici del Agbar i uns quants mes pel de la Vila Olímpica.

Així doncs he fet d’uns pedaços de tela, botons, filferros,.. una POSTAL de BARCELONA

Quadres amb teles i botons

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.