Llums de Nadal

Les Llums de Nadal  que us mostrem  les hem fet nosaltres, pel nostre carrer i pel nostre barri, l’associació de comerç i arts de la Riera de Sant Miquel.

Abans de res us explico que una trentena de comerços hem col·laborat , entre associats i no associats.  La gent que passa pel carrer els hi ha agradat molt.  La bona idea que hem tingut. A mes a més fan molta llum i  al mateix temps fa animar als vianants i als comerciants.

Llums de Nadal als nostres carrers

Pantalles fetes pels nostres associats

Primer de tot els nostres associats son molt creatius i tant botigues com bars i restaurants s’han apuntat a donar vida a aquesta idea. En conclusió portar a terme aquesta acció ha estat una labor molt fructífera. La de fer nosaltres mateixos la nostra il·luminació. Per que som  artistes i amb capacitat per demostrar que sabem treballar.

Com a resultat ha estat la bona acceptació del públic.

En conseqüència creiem que l’any vinent molts mes comerços s’apuntaran a aquesta iniciativa.

Activitats per aquestes festes

L’associació juntament amb la Federació de Comerç de Gràcia, ha fet una serie d’activitats relacionades amb la Festa de Nadal.

El dia 20 de desembre a la plaça Gala Placidia varem muntar un Caga-tió on els nens varen recollir un munt de regals i varen tastar xocolata. I un altre activitat va ser muntar unes manualitats per l’arbre de Nadal.

Mes tard cap a les 19:30 es va fer un concert de jazz i es  va oferir un vi calent per celebrar les festes. La plaça de Sant Miquel va lluir en tot el seu esplendor amb la musica de Geni Barry trio i Sabine Van Waesberghe,

 

Concert de Nadal i Jazz

el trio de geni Barry
el trio

 

Geni Barry trio i Sabine

Geni Barry vibrafon

Sabine Van Waesberghe veu

Jaume Vilaseca piano

Curro Galvez  contrabaix

 

Aquest trio  te un munt d’actuacions a la seva espatlla i s’ha afegit la Sabine amb una veu extraordinaria. Els temes son standars de jazz que en Geni Barry ha sabut  harmonitzar i estan interpretats de manera maravillosa.

El públic ha estat en tota l’estona captivat per aquests mestre que ens han honrat amb la seva musica. Aquesta es la primera intervenció que s’ha fet a la nostra plaça.

En conclusió ha estat una tarde i un capvespre molt satisfet, destaca sobretot la bona predisposició dels assistents a totes les activitats que hem fet. Especialment rellevant es les ganes que tothom te a que aquesta activitat no decaigui i podem fer-ne algunes mes aquest any que comença.

 

 

 

Llums de Nadal per enamorar

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.