Peces i objectes

Peces i objectes es el títol que he posat a aquesta entrada del blog en referència a la exposició de la Andrea Lofte que va fer al Centre Cívic Sagrada Família on vaig fer unes peces i objectes especials.

Com la expo anava sobre el treball de varies dones,  la meva participació  va ser el meu treball de ceràmica i botons, vaig pensar que seria bo fer us d’aquest material. Vaig tornejar uns bols i unes tasses  i els hi vaig superposar uns botons, tan a la nansa com al lateral.

També vaig cosir en una tela de fil el nom de la expo en botons de ceràmica en forma  de lletres vermelles i un cor ben gran.

Un altre objecte que vaig fer va ser un ram de botons quadrats de ceràmica com flors i les  tiges de fil de ferro.

Un altre cosa nova a destacar va ser uns contes de botons. La portada i contraportada de ceràmica i les fulles plegades de paper amb dibuixos fets per mi.  La temàtica dels contes es variada, fulles, estiu, platja, camp, sols, flors,…

El dia de la inauguració va ser molt animada, com ens va convocar a varies dones en els nostres treballs, la expo feia molt de goig. Cada una disposava de una vitrina on es veia el seu treball a més a més hi havia una pel·lícula on es mostrava el nostre treball amb unes fotos precioses que l’Andrea ens havia fet anteriorment en els nostres tallers.

 

PECES i OBJECTES
Etiquetado en:                

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.