Esteu convidats a l’exposició A PASSION PROJECT de l’ANDREA LOFTE on podreu veure la seva passió per la fotografía que s’inaugurarà el dia 4 de juny al Centre Cívic Sagrada Família carrer de Provença 480.
La exposició que presenta l’Andrea es sobre la seva passió, la fotografía, que és la mateixa que ha trobat en les dones que hi participem a través d’ella, totes tenim passió pel que fem, i ella ens ha retratan en els nostres llocs de treball fent la nostra feina.
L’Andrea es mexicana, però viu a Barcelona, al barri de Gràcia i fa un munt de temps que va interessar-se per la fotografia i  vol captar el que  sentim les dones en les nostre professions quan un treball ens apasiona. Jo la vaig coneixer a quí, a la botiga, i va agradar-li molt curiós el meu mon del botó i va proposar-me si volia participar a la seva exposició juntament amb altres dones. Va venir unes quantes vegades a fer-me fotos i d’aquí a la exposició.
En aquesta exposició he participat portant una serie de peces que tenen a veure amb la meva passió, segons l’Andrea » els botons».
 Totes les participants hem mostrat els objectes que més ens defineixen, i cadaescuna els ha col·locat en una vitrinacon més escaient hem trobat.
Podeu veure l’exposició del 4 al 25 de juny.
Espero que vingueu
A Passion Project
Etiquetado en:                

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.