Col·lecció Polar

 
 Col·lecció Polar es una nova embergadura que he probat. Una colecció de bosses en homenatge al fred desertic  polar i  als gelits iverns.
 
 
 
 
 
 
Col·lecció POLAR , s’anomena per els tipus de teixits de llana i per els colors, i naturalment per la temporada de fred. 
La primícia d’unes cintes amb el meu nom la ultima setmana, tenia com objectiu firmar unes bosses que he fet i que ara ja han sortit a la venda. 
 
  

Teixits

Els teixits son trets de muestraris de empreses que fabriquen els teixits, no hi han dos de iguals, son de llana que tenen diferents textures i colors, grisos, negres, vermells, blancs, com també barrejes de materials, altres son de pana amb dibuixos.
Per aixo son peces úniques, no en trobareu cap d’igual, tenen les nanses de cuir cusides amb llana o fil «moline».  Estan forrades  i  al interior hi ha tres butxaques. Un botó de ceràmica fa que la bossa es cordi o tanqui. La forma es vertical i allargada ideal per portar carpetes.

Moneders

També he fet uns moneders o carteretes que serveixen per posar-hi documents, llapis, de necesser,.. i les podeu trobar en diferents tamanys. Totes estan forrades amb teixits diferents per fer contrats d’un teixit al altre.
 
 
Unes bufandes  acompanyen a aquesta col·lecció. També son fetes amb retalls de teixits de muestrari i la pecularietat es que serveixen com a colls. Tenen uns botons que es corden i fan que la mida pugui fer-se mes gran o petita segons el que portis.
M’agrada cosir, recordo a la mare que de petites ens feia els vestits. La maquina de cosir Werteim era manual i al cap dels anys vem trobar un motoret de la mateixa marca i el vem acoplar. Era una maravella poder fer els vetits i arreglos amb la maquina de cosir.

Col·lecció POLAR
Etiquetado en:            

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.