Col·lecció Polar es una nova embergadura que he probat, una colecció de bosses en homenatge al fred desertic  polar i  als gelits iverns.
La primícia d’unes cintes amb el meu nom la ultima setmana tenia com objectiu firmar unes bosses que he fet i que ara ja han sortit a la venda. 
S’anomena  « Col·lecció POLAR» per els tipus de teixits de llana i per els colors, i naturalment per la temporada de fred. 
Els teixits son trets de muestraris de empreses que fabriquen els teixits, no hi han dos de iguals, son de llana que tenen diferents textures i colors, grisos, negres, vermells, blancs, com també barrejes de materials, altres son de pana amb dibuixos. Per aixo son peces úniques, no en trobareu cap d’igual, tenen les nanses de cuir cusides amb llana o fil «moline», estan forrades  i  al interior hi ha tres butxaques. Un botó de ceràmica fa que la bossa es cordi o tanqui. La forma es vertical i allargada ideal per portar carpetes.
També he fet uns moneders o carteretes que serveixen per posar-hi documents, llapis, de necesser,.. i les podeu trobar en diferents tamanys.
Unes bufandes  acompanyen a aquesta col·lecció. També son fetes amb retalls de teixits de muestrari i la pecularietat es que serveixen com a colls, tenen uns botons que es corden i fan que la mida pugui fer-se mes gran o petita segons el que portis.

Col·lecció POLAR
Etiquetado en:            

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.