Últimament he estat molt enfeinada elaborant nous productes que treure a la venda la propera setmana. 
Ara us faig un tast del que veureu.
etiquetes
etiquetes
 Com no se com anirà aquest nou invent, abans de invertir amb una cosa que no se sap com pot acabar, he cregut convenient passar una estona amb l’agulla i un fil i cosir el meu nom en unes cintes blanques que després tallaré com  etiquetes fetes a mà.
 

 Després de fer les etiquetes fetes a mà us explicaré altres coses.

Com fa dies que no us mostro botons, us ensenyo la col·lecció Pirates que es molt lluminosa i trobo que fa per aquest primers dies de fred. Hi han botons, sivelles, penjolls.

Les peces son quasi totes envellides per el pas del temps com si uns pirates haguessin enfonsat un vaixell i els baüls on transportaven les joies  quedessin  al fons del mar. Es poden veure botons trencats, rovellats, amb pedres, sense pedres. Sivelles trencades, foradades, amb pedres, sense pedres, en fi ja veieu un munt de “ Rampoines” que ben trobades son la delícia dels millors paladars.

Aquestes peces van acompanyades d’uns collarets de perles amb medallons inclosos, tal com es feien a la seva època, al segle XVI i XVII.

 

colección los piratas
coleción los piratas
 Aquest es un botó  d’última fornada, es un botó que invita al caldo de la mare, molt adient per aquesta temporada  i per acabar unes bones castanyes per acabar de celebrar el dia de la CastanyadaEtiquetes fetes a mà ….
Etiquetado en:                

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.