El divendres 09,11.2012 va sortir en el magazine

 ideas + teletodo del PERIODICO un reportatge de la botiga.

 Botons amb vida i art

el periodico 09.11.2012
el periodico
Estic molt contenta per el reportatge que em va fer la Sonia Garcia «Botons amb vida i art»  en la revista  IDEAS + del Periodico.

Un dia per casualitat, la Sonia, passant per el carrer Verdi, va veure la botiga i van agradar-li molt els botons, va trobar molt original que algú fes botons i no fos una fabrica, va explicar-me que feia reportatges per el Periódico i potser els hi agradaria que en fes un de la botiga i del meu treball

Dies després va trucar-me dient que si, els hi havia agradat la idea i vindria per fer el reportatge.

Varem quedar i vaig explicar-li la meva feina, el que vaig estudiar, el que vaig fer i el que he viatjat i de resultes la Sonia es mexicana i viu aquí, a Barcelona, i quan jo vaig acabar l’escola del Treball on vaig estudiar ceràmica, vaig fer el meu primer viatja a Mèxic per conèixer  la ceràmica.  Varem parlar  molt del país de la gent, la ceràmica i  com baix viure el temps que vaig passar, a tots els ceramistes que visitàvem els hi regalàvem  un vol que la meva amiga Lluïsa va fer  exprés. Només puc que dir que va ser un viatge que duré en el cor tota la vida.

 

El reportatge que ha fet, en dues pagines parla de tot el que he estudiat, el que he fet, per qui he treballat, de veritat que es un reportatge molt bonic.

Gràcies Sonia

 
BOTONS AMB VIDA I ART
Etiquetado en:            

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.