Arriba setembre, arriben els tallers 

arriba setembre, arriben els tallers inici de tallers
tallers

Aquests any comencem una nova etapa amb uns tallers nous. Farem bosses, bols, escultures i a més a mes el que t’ha agradaria i mai has fet. Pots demanar-nos el que vols fer i nosaltres intentarem fer-ho.

Els nostres tallers son personalitzats, preferim ser poquets i ben avinguts que un numero massa gran i estar atabalats.

Tenim idees, materials i sobre tot ganes de fer coses i passant-nos be, aprofitar el temps i fer el regal per el nostre net, el  nebot, la filla, l’amiga etc,..

El setembre es un mes de nou, després de les vacances d’estiu on tot ha estat festa i gresca, ara comencem de nou, es fa la collita del raïm i trobem moltes dites que ens agrada recordar.

. Es tanquen totes les instal·lacions referents al estiu, piscines, banys,…i es reprenen totes les activitats col·legials,  comprar llibres, llibretes, inscriure’s  a cursos, a piscina, a gimnàs i fer-se un calendari de ocupacions.

.Arriba setembre

I en aquest context estem nosaltres, arriba setembre i arriben els tallers, ja podeu passar i us explicarem les nostres propostes, esperem que us agradin.

Com ja sabeu es al carrer Vic 7  i el telefon 934158134   al Barri de Gràcia de Barcelona

OBERTA L’INSCRIPCIÓ A PARTIR DEL 3 DE SETEMBRE 2012.

Penseu que si ara llegiu aquest post, està una mica desfassat. No perquè no fagi tallers sino que ara m’he trasladat de població i la veritat no faig aquests tallers. encanvi segueixo treballant i amb un nou projecte.  Si voleu podeu demanar informació al contacte i us respondre tant rapidament com pugui.

Els tallers que us puc oferir son de ceràmica i de fer collarets tèxtils. Un altre cosa es que em demaneu per algun altre taller i us ho pugui fer. No hi ha com demanar per contestar i fer realitat el que voleu.

ARRIBA SETEMBRE,
Etiquetado en:                                    

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.