Aparador de Festa Major es l’entrada al blog respecta al parador que hem fet per aquesta Festa Major

 «IN EXTREMIS» que hem fet per Festa Major de Gràcia 1012
aparador festes de gràcia 2012
aparador festa major de gràcia 2012

Dins el programa de festes de Gràcia, hi ha el Concurs  de Guarniments de Balcons i Portalades. A nosaltres a part de participar  ens agrada compartir el guarniment de fora el carrer amb el aparador de la botiga.

El nostre va de les retallades que en aquests moment s’estan a dur a terma.  Al entorn de les escoles. La nostra reivindicació la fem a través del nostre aparador.

Playmobils que duen unes pancartes alusives a aquestes retallades i amb  caixes de sabates  hem pintat  façanes de cases de diferents colors.

Es molt curiós veure des de dins la botiga, la cara de la gent que pasa per el nostre carrer i es para, per veure tant el guarniment de la façana com l’aparador.

Els nens entusiasmants per les joguines i els grans per els textes de les petites pancartes. Tothom es deten, i a nosaltres ens omple de joia el que un petit espai tingui tantes paraules i sigui tan fotografiat.

Ens agrada participar en aquesta Festa per que contribuïm amb la nostra petita mostra a fer mes gran el barri de Gràcia.

Son moltes les persones que passen per el nostre carrer i a part de la decoració ens donem a conèixer amb les coses que fem, els botons, la ceràmica, les bosses i totes les nostres creacions. A part de gent del barri, hi ha molta gent que ve de lluny, de poblacions properes i de mes lluny, de turistes que venen a passar les vacances i que tots se’n  sorprenen de tot el que es fa a Gràcia.

Aparador de Festa Major

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.