Calendari dels tallers es una nova proposició desprès de les vacances.
Desprès d’un estiu molt calorós i unes bones vacances ens tornem a trobar i aquesta vegada per gaudir d’un ampli ventall de tallers on podreu escollir per fer les vostres  creacions. 

Calendari dels Tallers

Aquest curs hem incorporat els tallers de costura “COSER Y CANTAR” on s’ensenyarà des de cosir. A fer “arreglos” basics o a costumitzar o transformar la teva roba. A confeccionar un patró basic per fer-te una faldilla o samarreta,…. També podràs fer-te una bossa o un necesser de viatge en un tancar i obrir d’ ulls.
I com sempre els tallers de ceràmica i de filferro. Utilitzant unes alicates per fer les teves creacions, que segueixen del altre curs.  Els hem ampliat degut a la bona acceptació que han tingut i juntament en aquests tallers podeu fer  boletes i els   penjolls per posar als filferros.
Un altre novetat es que els dissabtes pel mati es faran tallers per nens i nenes. Podreu fer una rajola o uns animalets surtint de la vostra imaginació.
Us adjunto el calendari dels tallers.
calendari
calendari
Us hem possat un calendari per seguir unes directrius, però ens podeu donar sujerencies.  Estem adaptats a qualsevol cosa que us pugui interessar. L’any passat vem estar molt contentes per la vostra  aceptació als nostres tallers.  esperem que aquesta nova temporada sigui igual o millor. Ja sabeu que ens agrada ensenysr les nostres especialitats, no obstant aquest hivern  tenim novetats com heu vist.
Nosaltres també hem anat a apendra altres disciplines per què poguem ensenyar-les a vosaltres.
El fet es qué està molt de moda les labors manuals, tot el que implica cosir i fer mitja.
Encara que nosaltres siguem mestres artesanes hem de acomodant-se a altres maneres de fer i altres temps. per aixó us demanem que si voleu apendra un ofici com la ceràmica, es el lloc ideal per fer-ho.
 Si esteu interessats/ades truqueu o passeu per la botiga.
Una abraçada
  Unes fotos dels tallers pasats.
CALENDARI DELS TALLERS
Etiquetado en:                                                

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.