tallers per nens i nenes papallona
tallers
autos
autos

Tallers de ceràmica per nens i nenes es el que farem després del exitós cap de setmana amb els TALLERS OBERTS de GRÀCIA, encetem els tallers OBERTS de 63 BOTONS.

Els dissabtes farem tallers de ceràmica per nens i nenes on podran fer-se la seva tassa per esmorçar. Les joguines que més els hi agradan, l’aquari, l’aeroport, el bosc amb els arbres, plantes i flors. Tot aixó fet amb fang i cuit amb esmalts de ceràmica, per que no es trenquin i conservin els colors vius.

 

tallers de ceramicacavallets
tallers de ceramica cavallet

Els nens els hi encanta fer ceràmica. Treballar el fang els hi aporta molta satisfacció. Es molt important no apainaga la seva creativitat.

Nosaltres els hi donem els estris per construir les peces que volen fer. Els hi ensenyem a enganxar una cua, unes potes perquè no es trenquin. No ens fiquem amb el que fan, només els hi donem unes directrius.

Tallers de ceramica per nens i nenes Que farém?

El primer que els hi fem fer, es que toquin el fang.

Desprès plantejem el tema que es pot fer. Normalment pensem entre tots. Posem exemples com : quines coses us agraden?. Gats, gossos, balenes, es adir animalets. Un altre cosa que us agradi: la vostra habitació, el menjador de casa, el park,…quan hem dit totes aquestes coses, pensem.

I si fem un aquari? o un Zoologic? o una piscina? una casa?

I així a poc a poc anem esbrinant el que els hi agrada.

tallers de ceramica per nens i nenesbol
bol

tallers de ceramica per nens i nenesasses i plats
plats i tasses

Un cop sabem el que poden fer, es comença a treballar, sempre vigilant que les nances estiguin ben subjectes perquè no es trenquin. les potes i les cues també las han de enganxar molt be perquè no es desenganxin. Totes les ceràmiques que facin estaran revisades sota el nostre criteri.

Un cop fetes les peces s’han de coure i desprès pintar o esmaltar. Això es un altre tema a tractar

TALLERS DE CERÀMICA per NENS I NENES
Etiquetado en:                        

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.