Fabricació de botons

La Galeria | Art tèxtil & DiY creatiu – Centre cívic Casa Sagnier

Trobades craft d’estiu

INSCRIPCIONS 
A pàrtir de l‘11 de juny de 2012
De dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 21h

FABRICACIÓ DE BOTONS A càrrec de Victòria Ibars-63 Botons Inscripcions al Centre Cívic Casa Sagnier (C/ Brusi, 61, 934140195)

     FABRICACIÓ DE BOTONS

                                     Divendres 20 de juliol de 10 a 13h
                                     Preu: 15,54€ (3 hores)
                                     A càrrec de Victòria Ibars-63 Botons

lagaleria.casasagnier.net

victoria de andrea
Victòria fent botons

Centre Civíc Casa Sagnier

Ahir vaig anar al centre civíc Casa Sagnier i em va agradar molt. L’entorn es preciós i el centre  està dedicat al tèxtil, es fan tallers, tenen màquines de cosir, pots apendren a fer barrets, a fer mitja, i es un espai molt bònic. Es una antiga casa senyorial enmig d’un parc. Fan xerrades, exposicións i moltes de les coses  referents tèxtils.

Es fan diferents tallers i nosaltres col·laborarem amb els botons. Ensenyarem com es fan els botons, i les mides i els materials. Podeu fer les vostres creacions de botons de diferents colors, mides i sempre al vostre gust. Nosaltres ensenyem la tècnica i vosaltres la desenvolupeu segons el vostre criteri.

Resines

Farem una colecció de botons de resina, de colors i diversos tamanys, veureu com es fabriquen i després els  podeu fer a casa vostra.
La resina es un material que avui en dia es molt asequible, el podeu trobar a molts llocs.

Des de drogueries grans a botigues de treballs manuals. També ho podeu trobar per internet. Es necesita una habitació amb ventilació per els vapor que porta. I molta paciencia per esperar que s’asolifiqui. Unes cassoletes seran la base de les resines. que també es troben a botigues de material per fer manualitats.  Es poden fer molts dissenys amb resines

Fabricació de botons
Etiquetado en:    

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.