Avui hem fet un taller de collarets amb unes nenes molt maques i hem pasat una tarde molt agradable.

Taller de collarets

Tinc unes capses plenes de boletes de vidres de colors . Un altre capsa de boles de ceràmica fetes per mi de colors.  Taronja i beig i taronja i vermell, de colors blaus , verds i morats. I les he posat a disposició per fer aquest taller de collarets. Uns tubets allargats fets de ceràmica de diferents colors han omplert un ampli ventalls de peces de ceràmica.

 Capses plenes de cosetes per treballar

Unes capses plenes de boletes mes grans de poliester de colors y de vidres de colors fan un aire mes lleuger per afegir a uns collarets plens de fantasia.

També he trobat peces de fusta en forma de casetes, d’arbres, peces quadrades de colors amb «tupets»  d’altres colors realçant la forma, i altres andròmines per complementar aquest taller de collarets.

El fil de nylon i el fil de lli han ajudat a resoldre com complicat es de passar aquestes petites boletes barrejades amb les mes grans i fer uns collarets la mar de vistosos.

Han quedat tan contentes que mes endavant tornaran a fer un taller de collarets, un altre de rajoles i un munt mes.

 Ens ho hem passat molt be, hem berenat, rigut i treballat i ens han sortit aquests collarets tan bonic que hi ha a les fotos.

TALLER de COLLARETS
Etiquetado en:                        

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.