Reportatge a la BTV

 

La botiga del carrer Verdi

L’altre dia varen venir de la BTV a fer-me un reportatge de la meva botiga del carrer Verdi on presento la meva feina. Faig botons artesanals de ceràmica, de metall, resina, vidre, os, fusta,…També faig creacions amb filferro. Pantalles per lampades, escultures, objectes de decoració  y també joieria. Com soc ceramista em dedico a realitzar plats i bols per que puguem saborejar el menjar d’un altre manera. També tinc complemets per elaborar bijuteria i joieria. tanques, anelles, cadenes,…

En primer lloc ha estat una satisfacció que m’hagin fet un reportatge a la BTV i poder explicar i veure la feina que faig. Per un altre part que vosaltres veiessiu  la botiga on es venen les meves creacions.

Enllaços

https://beteve.cat/societat/el-mon-dels-botons-de-victoria-ibars/

http://www.btv.cat/alacarta/infobarris/20607/ minut 3:20

Us dono l’enllaç de la BTV  

De roba de petits i petites a botons

Quan vaig trobar aquesta botiga em va agradar molt, al carrer, al barri de Gràcia. Habia sigut una botiga de roba de nens i nenes i la duia un matrimoni que ells mateixos feien els dissenys i confeccionaven tots els models que tenien. No era molt gran, però era fonda i tenia el taller al interior.

 

victoria a la botiga

botiga aparador botons
interior de la botiga
6 d'octubre dissabte 3
objectes que tinc a la botiga
tenda al carrer Verdi
Aparador

El meu primer contacte amb el barri va ser de sorpresa. Em va agradar molt, era com entrar en un poble. Tothom es coneixia, de cases petites i pocs veins. Vaig trobar gent molt afable però ven be no entenien el meu producte. Botons, ceràmica, escultures, joieria, tantes coses,…que ven be fins i tot jo estava sorpresa.

M’agradava poder mostrar tot, però el lloc es feia petit i com em dedico a moltes coses, doncs cada dos per tres feia un aparador nou.

En aquest reportatge podeu veure perque em dedico als botons i les coses que he fet fins ara.

Espero que us agradi

REPORTATGE A LA BTV
Etiquetado en:                        

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.