Aquesta es la nova fornada de botons de ceràmica, madalenes o magdalenes, gelats de maduixa i galetes encaramel·lades. Ja n’havia fet uns altres com aquests , però eren molt grans, aquests son mes portables per jerseis i jaquetes. Les madelenes avui en dia estan de moda, tothom pot fer-ne a casa seva, us dono una web on podeu fer-ne de moltes maneres.

 

 

Botons de ceràmica de ratlles ondulades verdes, properament en faré de altres colors, blau que fa molt mariner, taronja molt estiuenc,… He dissenyat aquests botons pensant en la platja i els antics banys on hi havien unes casetes per canviar-se de roba pintades de ratlles de colors juntament amb les gandules, on es descansava, es llegia , es prenia el sol i donaven un aire realment estiuenc. Encara avui en dia hi ha platges on trobem unes casetes de lona amb ratlles de colors, com la platja de Sant Lorenzo a Gijón, o la de Zarauz.

Botons de ceràmica de dos colors, de molta moda, rosa i blau-gris, com Louis Vuitton, ens faré uns altres, rosa i verd. Es poden fer moltes combinacions amb els colors de la ceràmica, he fet aquests rectangulars d’un sol color i aquest altre color maduixa i taronja per que sobresurti sobre  qualsevol color de fons clar, tant apreciat al estiu.

 

 

 

NOVA FORNADA DE BOTONS
Etiquetado en:        

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.