Desembre un mes d’activitats entorn de la ceràmica

Desembre ha estat un mes molt prolific. un mes ple d’activitats entorn de la ceràmica
Desprès d’un temps de molta activitat fora del blog, us aniré ensenyant el que he fet:
En primer lloc,

Pulsera feta amb botons

1er. 60 polseres fetes amb botons. Un dia es presenta una noia amb una polsera que havia fet amb botons per la Festa Major de Gràcia l’any 2010 que li agradava molt; totes les seves amigues enamorades de la pulsera de botons.

Era feta amb botons de nylon, poliester i alguns altres que havia fet jo d’argila polimèrica. Els colors eren subtils res estridents, blaus, verds, liles, morats i les formes arrodonides, estrellades, forma de croissants, flors,… i els fets per mi vermells, vermells  amb  tocs verdes, blaus ultramar amb textures, en fi un treball. 

Pulseres pel casament

Degut al entusiasme de les amigues va demanar-me si podria fer-ne 60 per el seu casament i regalar-les a les seves amistats. Per lo tant a fer botons i anar a buscar botons.  Cada pulsera en portava 29, d’aquests hi havia 7 models fets per mi, doncs a fer botons. Com a resultat van sortir aquestes boniques pulseres.
Per cert la Pilar es casa el dia 15 de desembre.

MOLTES FELICITATS 

Per un altre part vaig presentar-me al concurs de ceràmica Ciutat de Castelló i per un altre part vaig ser seleccionada.

      PREMI NACIONAL DE CERAMICA 
                                » CIUDAD DE CASTELLON»

 2on.  Vaig presentar-me en un concurs de ceràmica el XI Premio Nacional de Ceràmica “Ciudad de Castellón”.  Varen seleccionar-me i el dia 29 de Novembre varem anar a la recollida de premis.

Estic molt contenta de que haguin seleccionat l’obra i com a resultat ha estat el viatge a La ciutat de Castelló. I en consecuencia anirem a recollir les peces a Alcora, ciutat per excelencia de la Cerámica on hi ha una gran escola i de pas visitarem la població.

desembre cartell
cartell
desembre invitación inauguración
invitación inauguración
entrada al Centre Municipal de Cultura

El guanyador en Gregorio Peño, la presidenta de la Asociación de técnicos Ceramicos, Maribel López, l’alcalde de Castellón i mes autoritats.

La Sala de la Casa de Cultura estaba plena a rebossar, sembla que apart dels ceramistes que han participat, també han asistit els alumnes de ceràmica de l’Escola de Alcora.

L’obra premiada «Formas abatidas XI»

desembre l'obra premiada d'en Peño
Formas abatidas XI
l’obra premiada

«Mis mejores galas» la meva obra i jo

desembre mis mejores galas i jo
mis mejores galas i jo
 Detalls de Mis mejores galas

Un cop acabat l’acte varem donar un tomb per el centre de la ciutat de Castellón i varem fer aquestes fotos.

 

 L’entrega del Premi i el catàleg es donarà a la Fira CEVIMASA del 5 al 8 de Febrer de 2013 dins la Fira de Valencia

L’exposició del Premi Nacional  de Ceramica Ciudad de Castellón el podeu veure fins el 15 de desembre al Centre Municipal de Cultura de Castelló c/Antonio Maura 4

DESEMBRE
Etiquetado en:                                        

Deja una respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.