El passat dilluns la Josefina Altés que porta el programa a Radio Gràcia em va entrevistar. el dia 23 d’abril de 2019
Gracienques

Programa dirigit i presentat per Josefina Altés en què entrevistem dones de Gràcia, que han destacat en diferents àmbits, amb l’objectiu de conèixer en profunditat la seva vida. Avui amb entrevista a Victòria Ibars.

Podeu escoltar el que em pregunta la Josefina Altés.

Des de el meu naixament fins avui dia amb una fracments de musica que he triat per fer mes amé el programa.

Musiques que han tingut un significat dins la meva vida.

Per aixó explico en el programa de Gràcienques, el mes important que m’ha passat. Encara que podria explicar moltes mes coses. Es una mica el relat de la meva vida, des de la meva familia, els pares, germans, estudis, feines, viatges i sobre tot anécdotes. Que han portat a la meva vida vivencies i caracteristiques que han fet que hagi actuat de la manera que soc.

Records

La vida familiar, la recordo molt be. Veure museus, talles de fusta, retaules, esglesies, castells es un record que mai vull perdra. El pare i la mare ens portaven d’excursió per veure l’art antic que teniem al nostre abast.

I aleshores, els diumenges per la tarde, mentres escoltabem la radio pintavem en uns grans albums les coses que habiem vist pel mati.

Com a resultat, la meva germana Montse i jo els guardem carinyosament.

Viatges

Sempre he sentit fascinació per altres llocs. Com a resultat he fet el possible per conseguir aquesta premisa. En aquesta entrevista explico el viatge a Miami per una exposició. Un altre a Mexic com a final de curs. De la mateixa manera he viatjat varius cops cap a l’Àfrica, tant per feina com per plaer.

Bona idea

Es un encert que la Josefina m’hagi convidad a Radio Gràcia per coneixem millor. Amb ella ens coneixem del Projecte Minerva.

Es una bona idea que dones creatives o dones emprenadores poguem ensenyar el que fem i el que som. I com a resultat ens coneixem millor i trobem que tenim molts punts de conexió en la nostra vida.

Per aquest programa de Gracienques han passat altres companyes del Projecte Minerva i crec que ha estat un encert.

Entrevista a Radio Gràcia
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.