Els Tallers Oberts és una iniciativa que neix des de l’associació A-FAD i s’organitza conjuntament amb: Tallers Oberts Ciutat Vella, Tallers Oberts Gràcia, Tallers Oberts Poble Sec i Tallers Oberts Sarrià i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta activitat es fa per mostrar els diferents col·lectius, artistes, artesans que treballem a la ciutat.

 

 Ja fa un any dels Tallers Oberts de 2013

Aquests any hi han novetats si veniu podreu compartir el nostre espai per crear la vostra peça, fer botons amb motllos i trepans, com els que faig jo i  podreu veure com es pintan els botons.

Després el diumenges es fa una mostra de tots els tallers de Gràcia a la plaça de la Virreina, i qui vulgui pots fer tallers per ensenya la seva tècnica.

 

US ESPEREM

image006

http://tallersobertsgracia.com/inici/

 

https://www.facebook.com/tallersobertsbcn

unes imatges del procés dels botons de ceràmica: fent els forats als botons i  un cop acabada la fornada

aixó es el que podreu fer si veniu al taller, fer uns botons amb un trepan o be amb un motllo de guix, després foradar-los i deixar-los asecar. Si voleu seguir amb el procediment de fabricació heu de pasar un altre dia pel taller i pintar-los i courel’s.

Nosaltres ja fa temps que col.laborem en aquesta inicitiva. L’any pasat varen passar mes de 200 persones per veure la nostra feina. Ens va agradar molt les preguntes que ens feien i la implicació dels assistents en coneixer el nostre treball.

 

 

 

 

 

Tallers Oberts
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.