Taller de Filferro es el nou taller que fem aquests dies , us presentarè el que han fet els alumnes


Penja draps de cuina

On tenim els draps de la cuina quan cuinem? generalment els posem sobre el marbre, a la porta del forn per que s’eixuguin, als poms de les portes dels armaris i a vegades els busquem i no els trobem. Doncs ahir en un rapit Taller de Filferro, hora i mitja mes o menys, la Júlia va estrenar-se fent un bonic penja eixugamans per la cuina, amb filferro i boletes de vidre.
Ja sabeu si no teniu un penja eixugamans podeu venir i en un plis plas fet. Tindreu la cuina endreçada i bonica amb el vostre penja eixugamans fet per vosaltres mateixes o mateixos.

La margarita i el penjacollarets els han fet dues noies canadenques que han vingut de vancances i han aprofitat per fer-se el seu regal, un taller de filferro de  Barcelona i han quedat encantades del seu treball.. La lampada que ha fet la Silvia ha estat mes elaborada i ha decidit que en farà un altre per el menjador de fora de la casa de camp. El sol l’ha fet l ‘Anna per els seus nens, els penjolls son també fets per ella de ceràmica amb el nom dels nens i la nena.

:

Taller de filferro
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.