Avui hem fet un taller de collarets amb unes nenes molt maques i hem pasat una tarde molt agradable.

Tinc unes capses plenes de boletes de vidres de colors , un altre capsa de boles de ceràmica fetes per mi de color taronja i veig i taronja i vermell, de colors blaus , verds i morats i les he posat a disposició per fer aquest taller de collarets. Uns tubets allargats fets de ceràmica de diferents colors han omplert un ampli ventalls de peces de ceràmica.

I unes capses plenes de boletes mes grans de poliester de colors y de vidres de colors fan un aire mes lleuger per afegir a uns collarets plens de fantasia.

També he trobat peces de fusta en forma de casetes, d’arbres, peces quadrades de colors amb “tupets”  d’altres colors realçant la forma, i altres andròmines per complementar aquest taller de collarets.

El fil de nylon i el fil de lli han ajudat a resoldre com complicat es de passar aquestes petites boletes barrejades amb les mes grans i fer uns collarets la mar de vistosos.

Han quedat tan contentes que mes endavant tornaran a fer un taller de collarets, un altre de rajoles i un munt mes.

 Ens ho hem passat molt be, hem berenat, rigut i treballat i ens han sortit aquests collarets tan bonic que hi ha a les fotos.

 

 

 

TALLER de COLLARETS
Etiquetat a:                        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.