Suport al teixit comercial

El suport al teixit comercial ha estat un cicles formatius als comerciants per millorar les vendes.

El  passat 22 de febrer l’Ajuntament de Barcelona  va donar un diploma als participants de la primera edició del programa formatiu de Suport al Teixit Comercial. suport teixit comercialL’acte, celebrat al Saló de Cent del Consistori va ser presidit per l’alcaldessa Ada Colau juntament amb el regidor d’Ocupació, Empresa, Turisme i Comerç, Agustí Colom. Representants de més d’una vintena d’associacions comercials de la ciutat han participat en aquest programa.

Aquest acte clou la primera edició d’aquest programa impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa. El objectiu es reforçar el paper, les  funcions i les estructures de les associacions de comerciants de la ciutat.

 

En la cloenda, l’alcaldessa va destacar la importància del teixit comercial dels territoris que ”genera economia cada dia i la distribueix a tots els barris i ens ajuda a fer la ciutat més cohesionada”. Ada Colau ha remarcat que “la ciutat necessita el compromís i la complicitat d’un teixit associatiu fort, de qualitat i professionalitzat” i ha atorgat un paper protagonista a les associacions comercials “per fer la transició econòmica del model de ciutat

 

El programa va durar quasi be un any. Els migdies els presidents de les associacions que varem participa ens reuniem amb un professorat molt especialitzat. En primer lloc s’ha tractat el associacionisme comercial, per seguir diferents estratégies per millorar el comerç. En conclussió varen ser unes jornades intenses, de molt anàlisi i de concentració i com a resultat ens portava a discutir i millorar la nostra opinió  en aquests moments tan dificils.

 

 

http://comerc.bcn.cat/ca/actualitat/lliurament-de-diplomes-associacions-comercials

Suport al Teixit Comercial
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.