Exposició al Museu del Càntir d’ Argentona

         del 29 de Juny al 28 de Juliol de 2013

VICTÒRIA IBARS

“BOTONS, UNA VISIÓ DIFERENT”

Inauguració a les 20:00hores

façana
Façana
Inauguració-Salvado-Casas-regidor-de-comunicació-i-participació-Oriol-Calvo-director-del-Museu-del-Càntir-Jose-Maria-Jara-artista-i-jo
Salvador Casas, regidor de comunicació i participació Oriol Calvo director del Museu del Càntir

escultures

escultures

El dissabte a les 20:00 hores es va fer la inauguració de  l’exposició “” Botons, una visió diferent” al Museu del Càntir d’Argentona. Va ser uns festa molt emotiva, tothom tenia coses per explicar sobre els botons, que tenien una caixa plena de diferents colors i models, que de petits jugaven a futbol i que recordaven un temps meravellós, que si l’avia, que si la tieta o la mare, en fi va ser molt agradable. En Oriol Calvo, director del Museu va presentar l’exposició com curiosa, mai hagués imaginat que es poguessin fer altres coses amb els botons que no cosir-los sobre la roba , També va parlar en Carles Casas, regidor de comunicació i de participació, i per descomptat jo, que vaig explicar com havia començat a fer botons, per pura casualitat i com m’havia introduït en aquest mon i fer botons per grans empreses com Mango, System Action, Muxart, Joaquim Verdu,…

Desprès varem fer un petit refrigeri amb uns botons/coca de Sant Joan que vaig cuinar jo mateixa el dia abans per la nit.

Com encara teniu temps de visitar la exposició, que no finalitza fins el dia 28 de juliol , la setmana vinent us faré un tast mes de com son les peces i com les he fet.

Museu del Càntir

Plaça de l’Església, 9    ARGENTONA
Horari de visita: Dimarts a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h. Dissabtes d’11h a14h i de 17h a 20h. Diumenges de 11h a 14h.

Exposició Museu del Càntir – Inauguració
Etiquetat a:                                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.