Barcelona, la millor botiga del mon.

Barcelona la millor botiga del mon, en primer lloc aquests es un lema per descriure la bona qualitat del comerç que tenim a la ciutat. Es una campanya per concienciar a la població  per el desenvolupament que està adquirin el comerç de proximitat.

Barcelona, la millor botiga del món es un premi que organitza l’Ajuntament de Barcelona dins l’area de Comerç. Aquesta es la 16a Edició i  s’han incorporat dues noves categories en l’àmbit de comerç sostenible i comerç cultural de proximitat.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidi,  l’acte de lliurament dels premis, celebrat a l’Auditori del Palau de Congressos de la Fira de Barcelona. El van acompanyar la tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, i el regidor de Comerç, Consum i Mercats, Raimond Blasi.

Rebre aquest premi m’ha elevat la confiança en el que faig

Aquest dia 24 d’octubre vaig rebre el premi  Barcelona, la millor botiga del món de Comerç Sostenible en mans de Sònia Recasens.

Després vaig fer un parlament de 1 minut de durada que es el que varen dir-me.  Vaig emocionar-me molt, davant de tantes persones. Quan el meu germà es va enterar, va dir-me -imposible hi han botiges molt boniques en el món- però no a Barcelona-vaig dir-li.

Davant de més de vuit-cents representants del món del comerç,  l’alcalde ens va felicitar  i ens va agraï la nostra capacitat de superació en temps difícils, per la nostra tenacitat i empeny.

Estic molt contenta per haber rebut aquest premi, perqué he treballat molt durant la meva vida. Peró molt que lluitem mai tenim prou. Com a resultat ha estat aquest inesperat honor sembla talment imaginari però especialment rellevant dins la meva carrera.

 

 video del acte

parlament la millor botiga del mon

Barcelona, la millor botiga del món
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

resuelve la operación * Límite de tiempo se agote. Por favor, recargar el CAPTCHA por favor.